Rita Recensera

 


Jag jobbar som frisör på lyko.se, har erfarenhet av frisöryrket i 40år. På den här sidan kommer jag att lägga upp mina erfarenheter av produkter jag använder dagligen.

 

Osis+ Dust it: En utmärkt produkt för att skapa volym i hårbotten. Fördelarna är att man lägger på torrt hår och använder fönen lite. Detta ger en otrolig volym och den kladdar inte i händerna eftersom den är torr.

När denna produkt har applicerats på håret sitter den kvar tills dess att den tvättas ur med schampo. Använder du en mössa så är det bara att massera fram volymen på nytt.

Jag höjer dock ett varningens finger för att ha på för mycket, detta ger ett kladdigt hår. Skulle detta problem uppstå tipsar jag om att tejpa igen några hål på burken.

 

Lanza spray gel: Denna produkt går att använda som läggnings vätska. När du rullar håret på spolar går det att använda denna innan genom att spruta på håret. Detta skapar en bättre stadga och fixerar håret. Det gör att lockarna håller i längre.

 

Lanza MIX Hi-def wax: Ett utmärkt wax att använda på torrt hår för att skapa volym och definition i håret. Jag ändvänder detta oftast när jag är klar med frisyren för att ge den sista touchen.   


 


plattangen.se 2008.