Klassisk Rakning

Du som gillar klassisk rakning med lödder och hyvel eller kniv


 • Börja med att tvätta ansiktet i varmt vatten för att mjuka upp huden och göra den smidig.
   

 • Applicera rakcreme och massera in den i huden med handen eller om du har en rakborste. Nu går vi över till själva rakningen med hyvel eller kniv.
   

 • Börja vid ena örat och raka neråt. Det är viktigt att du rakar med skäggväxten och inte mot växtriktningen. Kom ihåg att sträcka huden väl för bästa rakresultatet. Fortsätt sedan med andra sidan och sedan under käkbenet och hakan hela tiden i växtriktningen.
   

 • När du gått över hela ansiktet en gång så tvålar du ev. in mer rakcreme om det behövs och nu rakar du mot växt-riktningen, sträck huden väl när du rakar.
   

 • Nu ska du vara välrakad och len om hakan. Tvätta av överblivet raklödder med kallt vatten för att stänga porerna, torka av med handduk och nu är det dax för rakvatten eller rakbalsam om du har känslig hy. Du är nu redo för kvällens äventyr.

I lyko.se webb-shop hittar du produkterna under rubriken HERRSHOPEN. Vi kommer att efter hand utöka denna del av shoppen ytterligare med produkter mestadels från AMERICAN CREW.plattangen.se 2008.

 

Crew Classic shave cream

För dig som gillar klassisk rakning med lödder och hyvel eller kniv finns i den runda burken Crew Classic shave cream en riktigt klassisk rakprodukt med creme som du applicerar på hakan och löddrar upp med handen eller rakborste.

Herbal shave cream

För lite känsligare hud väljer du HERBAL SHAVE CREME som innehåller mer fuktgivande ämnen. CREW wax finns flera olika från torr wax för spretiga/rufsiga frisyrer till wax för mer tunga frisyrer eller för wet look. American CREW är maskulina produkter att ha i toalettväskan eller badrummet.

American Crew Essential Shave Oil

Denna botaniska rakolja innehåller 12 lätta, naturliga oljor som mjukar upp skägghårstråna och återfuktar huden. Antioxidanter och naturliga vitaminer skyddar huden.

Perfekt för rakning av skägg, polisonger och människor som regelbundet rakar huvudet. Förebygger rakblemor och andra rakrelaterade problem.