Plattänger och hårvårdsprodukter

 

Varför ska man lägga pengar på en dyr plattång när man kan köpa en billig plattång på vilket varuhus som helst för några hundralappar?

"Man får vad man betalar för, detta fallet är inget undantag."

Vill du ha en plattång som fungerar i alla lägen, är snäll mot ditt hår och ger dig en fantastisk styling bör du satsa på en professionell plattång.


Ga.Ma och GHD plattänger

Söker du det allra bästa är valet GHD plattång. Det är den plattång som används på catwalken världen över. Plattången finns i smal, medium och bred. Automatisk avstängning av plattången efter 30 minuter sker om den inte används. Perfekt när man redan är på väg och funderar om man verkligen drog ur kontakten.

Vill du inte lägga ut lika mycket pengar som en GHD plattång kostar, så faller valet lätt på GaMa plattång som även de är professionella plattång och som många frisörer valt att jobba med. Inte lika hög klass som GHD plattång men långt långt bättre än de plattänger som säljs i varuhusen som inte skulle stoppa en dag på en frisörsalong.

Plattångsprodukter

En viktig del när du använder plattång är valet av en bra plattångsprodukt som dels ska skydda ditt hår mot värme, dels göra håret blankt och se till att din färdiga frisyr håller maximalt. Ett stort urval av bra plattångsprodukter hittar
du hos lyko.se där du även hittar övriga produkter till ditt hår.

Så gör du lockar med en plattång   

Namnet till trots så går det utmärkt att göra lockar med en keramisk plattång. Här finns tips hur du går tillväga, med lite övning så får du fina lockar med plattång.plattangen.se 2008.

 

Reser du mycket och vill ha din plattång med på resan så är inte det något problem med GHD, D:fuse eller Ga.Ma plattänger då de ställer om sig automatiskt mellan 100-240v.

 Sladdlösa plattänger         

Nu mer finns även trådlösa plattänger som är smidiga att ta med sig, tar liten plats och är laddbara. På lyko.se finns D:fuse Tourmaline Travel Iron, laddbar med inskjutbara Tourmalinplattor.

HHS Ion FX Plattång, laddbar med keramikplattor. Mått på plattorna 8 x 2,5 cm
Totallängd på plattången är 20 cm.

Använd en plattångsprodukt när du plattar håret så behöver du inte oroa dig för skador på håret. Plattången sliter mindre på håret än daglig föning med hårtork.

Låg temperatur på en plattång är inget att föredra, du får hålla på mycket längre och utsätter håret för värme under längre tid vilket skadar håret mer - hög temperatur och du får resultat direkt och ett hår som mår bättre.

 

 

ghd styler när du väljer det bästa bland professionellea plattänger. automatisk avstängning efter 30 minuter

ga.ma cp3 tourmalin plattång. professionell plattång med nanoteknik och tourmalinplattor

ga.ma cp1 plattång med keramiska plattor, roterande sladd och fjädrande plattor. snabb uppvärmning på 2 sekunder