Mane n' Tail

Det finns inga genvägar om du vill att ditt hår skall vara
vara glasigt och se friskt ut.

Satsa på professionella hårvårdsprodukter så behöver du inte så många.
Det är ingen tillfällighet att de flesta modeller och filmstjärnor använder
professionella frisörprodukter.

 

Upptäck hemligheten bakom
vacker hår

Nu är hemligheten avslöjad. Anledningen till att Hollywood stjärnor som Jennifer Anistons och Sarah Jessica Parker from ”Sex and the City” har så vackert hår heter Mane ´n Tail.

Nu finns det äntligen till Sverige och kommer att finnas på nätet samt välsorterade hårsalonger. Från första börja fanns schampot endast för hästar nu har den även blivit en succé som fungerar för människor. Efter försäljnings succé i USA är det nu dags för den Svenska marknaden.

Produkterna passar utmärk till frissiga, vågiga och naturligt krulligt hår. Skapar en otrolig glans som vi innan endast kunnat drömma om på biosalongerna.

 plattangen.se 2008.

 

 

Mane´n Tail Orginal shampoo

Denna unika världsberömda formula innehåller kraftigt löddrande, rengörande ingredienser förstärker med fuktighetsbevarande och lenande medel. Vår mikro-berikade proteinformulan har en djup "nedtill huden"
rengörande och koditionerande verkan och lämnar håret mjukt och glansigt.

Bruksanvisningar:

Blöt håret och applicera Orginal Mane´n Tail Shampoo. Mängden som används är beroende på hårvolymen och hårlängden. Löddra in håret, skölj och följ upp med Mane´n Tail Conditioner.

Ett shampoo som med sin exclusiva micro berikade formulan som genom att rengöra håret utan att ta bort hårets naturliga oljer. Skapar ett glansigt och finthår. Den exklusiva micro berikade protein formulan. Den unika formulan berikar håret från topparna ända ner till hårbotten. Shampoot ger en friskoch ren känsla till håret.

Mane´n Tail Moisturizer-Texturizer conditioner

Detta är ett hårbalsam för både människor och hästar. Denna världsberömda tjocka och välsammansatta formulan med unik verkan hjälper att upprätthålla och att få håret att växa och se friskt ut. Kan användas som
en lev-in eller skölj beroende på hårtyp och önskad look. Du kan se resultat efter applicering.


Bruksanvisningar för leav-in:

Applicera Mane´n Tail Conditioner på handukstorrt hår. Använd just tillräckligt för att åstakomma önskad look. Applicera igen om håret kräver det. Ger stadga och volym på tunna hår Håret återfettas inte lika snabbt

Bruksanvisningar för skölj ur:

Massera in Mane´n Tail Conditioner i hårbotten och håret. Låt balsamet verka i håret under 1-2 minuter. Skölj av, torka och stajla
håret som vanligt.

Balsamet har en högkoncentrerad formula som ger en frisk och ren look till ditt hår. Den exklusiva protein formulan berikar håret och reparerar kluvna hårtoppar.